Sabtu, 25 Agustus 2012

From New Smartphone

Yaay! I am so excited to tell you that i bought a new mobile after my salary has alrady received. I went to Gudang Cell with Mr. Pananjung to get the Samsung Galaxy Y Duos. Want to know how's the result from camera's quality of this smartphone? 
Here are some pics taken from a moment when i was ngabuburit with BF.. No photoshop.














Love this detail, black rose as my vest!



I think red wedges is not a suitable color for this outfit, yeah I didn't plan it well and leave the nude ones at the weekend.



Posted By: Elsawati Dewi

From New Smartphone

Share:

Post a Comment

Facebook
Blogger

2 komentar :

  1. waw keren bgt, ahirnya posting juga...


    ga di edit aja udah keren apalagi kalo di edit pake photoshop pasti lebih menarik lagi tuhh. atau suka yang natural??

    BalasHapus
    Balasan
    1. mending yang natural aja deh.. biar keliatan apa kurang dan lebihnya, selalu perfect kan lama-lama membosankan,,

      Hapus

Dilarang berkomentar di blog ini kecuali Anda blogger yang nyantai kayak di pantai :-*

Follow Us

Mengenai Saya

Foto Saya

Menjual obat herbal untuk berbagai macam penyakit. Dapatkan artikel kesehatan terbaru di www.natur-eve.com dan konsultasikan keluhan kesehatan Anda di +6283 827 560 555 atau 29E4EA23.

Teman

Khasiat Daun Sirsak

© Old Sunday All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates